måndag 19 december 2011

Tungt!

Världsikonen Kim Jong-Il har tydligen slängt in handduken för gott m.h.a. hjärtinfarkt. Enligt officiella uttalanden från en statlig nyhetsbyrå, skall det vara något han ådragit sig till följd av "fysisk och psykisk överbelastning". Det har man ju haft på känn ett tag, en såpass "sportig"-kille, kan ju inte hålla på i all evighet.

Skall bli spännande att se om hans son, Kim Jong-Un, kommer att bära fanan lika högt som sin kära far(en och trettio ovanför marken. Typ. kul.). Han har ju iaf ärvt den där eftertraktade dubbelhakan. Om det nu är genetiskt, kan ju hänga ihop med den där aktiva livsstilen.

Israel(DN länk) verkar förresten att ha kokat ihop en ny, väl genomtänkt, plan för att få lite ordning på den tråkiga stämningen som rått i de faggorna de senaste tiden(år-tiondena/hundrade/tusendet+). Tror definitivt nya bosättningar på ockuperad mark kan komma att ge god utdelning för samtliga inblandade!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är nu bla USA, Sydkorea och ett antal andra frivilliga länder skall gå in och slå till med största möjliga kraft och få ett slut på skiten. Ett bättre tillfälle kommer dom aldrig få, det är nu som landet är som svagast. Hoppas även Sverige hade ställt upp med det vi har kvar...om det nu finns något försvar kvar här överhuvudtaget.

Johan änna sa...

@Anonym, Det hade vart himla hyggligt. Dock känns det inte direkt som om en sådan invasion är så trolig, dåligt med ekonomisk vinning i taskigt odlade risfält, social misär och en indoktrinerad folkmassa. Plus att de har en go glad granne, Kina, ett land som lånar ut mer pengar än Världsbanken har veto på typ, allt.